ПГ по техника и технологии - "Христо Ботев"
Учи днес за да успееш утре!

Най-добър автомонтьор и водач на МПС

"Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС" – март 2022

Училищният отбор на ПГТТ „Христо Ботев“ в състав от дванадесетокласниците, изучаващи специалност „Автотранспортна техника“ Янис Манолов, Стефан Димитров и Венелин Любомиров се представиха достойно на регионалния кръг на Националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“, провело се на 16.03. и 17.03.2022г. в гр. Пазарджик. Показвайки професионални знания и умения Янис Манолов се завърна с (Виж повече ...)

 


"Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС" – март 2019

 На 14-ти и 15-ти март 2019 г. отбора от четирима ученици от 12 Б клас, специалност „Автотранспортна техника”, участва в Регионално състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС”, което се проведе в ПГ по машиностроене – гр. Пловдив.

Нашият отбор бе един от единадесетте отбори, които (Виж повече ...)

 


"Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС" – март 2018

На 16 и 17 март 2018 година 11 отбора от Южна България, изучаващи специалността „Автотранспортна техника” взеха участие в регионално състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС”, което се проведе в Професионална гимназия по транспорт и аграрни технологии „Н.Й.Вапцаров”, гр.Хасково.

Отборът ни показа завидни теоретични знания и практически умения в надпреварата за приза, свързани със смяна на ремък, ремонт на съединител и (Виж повече ...)

 


"Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС" – март 2017

На 17 и 18 март 2017 година 11 отбора от Южна България, изучаващи специалността „Автотранспортна техника” взеха участие в надпревара за приза „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС”, а домакин на регионалното състезание бе ПГТТ „Христо Ботев”.

В рамките на два дни участниците показаха своите теоретични знания и (Виж повече ...)

 

 


"Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС" – март 2016

Четирима ученици от 12Б клас, специалност „Автотранспортна техника” участваха в регионално състезание "Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС", което се проведе на 18-ти и 19-ти март 2016 година в гр.Пловдив. (Виж повече ...)