ПГТТ - "Христо Ботев"
Професионална гимназия по техника и технологии в град Смолян

Коледна благотворителна акция 2019


Коледна благотворителна акция 2019И тази година коледната благотворителна акция, организирана и реализирана с помощта на клуб „Милосърдие”, и подкрепена от Училищния ученически съвет премина успешно.
Благодарим Ви, мили хора, които се включихте от сърце в тази благородна кауза. Благодарим на управителите на магазините, които ни съдействаха за провеждането на инициативата. Благодарим на всички ученици, учители и служители на ПГТТ „Христо Ботев”, които помогнаха да се осъществи акцията като изработиха коледни картички за хората, включили се в инициативата, участваха в деня на провеждането й и разпределиха събраните хранителни продукти за семействата с деца в затруднено материално положение.
И тази година чудесата за Коледа направихте Вие! Благодарим Ви! Бъдете здрави и благословени. Нека Вашето ДОБРО се връща с ДОБРО!
И както всяка година, така и тази Ви предоставяме опис със събраните хранителни продукти и броя на приготвените чанти за нуждаещите се.
- 182 л. олио
- 205 кг. брашно
- 147 кг. ориз
- 122 кг. захар
- 103 бр.консерви
- 266 пакета макаронени изделия
- 74 пакета леща
- 19 пакета боб
- 5 кг. сол
- 120 пакета захарни изделия
- 103 броя вафли
- 105 броя шоколад
- 26 пакета ядки
- 3 бр. сапун
- 1 пръчка салам
- 1 кутия натурален сок
- 1 бр. течен шоколад
- 1 бутилка оцет
- 1 буркан конфитюр
- 5 пакета нескафе
- 3 кг. плодове
Събраните продукти са разпределени в 100 чанти за деца в града и общината по предварително направено проучване. Допълнително са приготвени още 25 чанти за крайно нуждаещи се семейства в региона. Така благодарение на Вас, мили хора, в тази благотворителна коледна акция помагаме на 125 семейства.
Благодарим Ви!
Желаем Ви топли, споделени и весели коледни празници! И нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома Ви и донесе здраве, мир и благодат!