ПГТТ - "Христо Ботев"
Професионална гимназия по техника и технологии в град Смолян

Клубове по КАРС и РЕЙСИНГ

За поредна година ръководството на гимназията удовлетвори желанието на учениците и сформира два картинг клуба по интереси – ПГТТ – КАРС и ПГТТ – РЕЙСИНГ с ръководители инж.Петър Славов и г-н Спиридон Русков. Ученици от VІІІ до ХІ клас очакват с нетърпение петък следобед, за да се забавляват, показвайки уменията си за управление на превозно средство с двигател с вътрешно горене на училищния полигон дори и без шофьорски познания.

 Целта на интересното занимание е учениците да подобрят психомоториката си и да развият волеви качества. През времето на учебната година тийнейджърите могат да получат и подобрят знанията си, свързани с устройството на малките коли с мини колела, да се научат да управляват правилно карта, така че да получават максимално удоволствие от пилотирането и най-вече да бъдат разумни и дисциплинирани на пътя.

Клубове по КАРС и РЕЙСИНГ - Изображение 1Клубове по КАРС и РЕЙСИНГ - Изображение 2Клубове по КАРС и РЕЙСИНГ - Изображение 3Клубове по КАРС и РЕЙСИНГ - Изображение 4Клубове по КАРС и РЕЙСИНГ - Изображение 5Клубове по КАРС и РЕЙСИНГ - Изображение 6Клубове по КАРС и РЕЙСИНГ - Изображение 7