ПГТТ - "Христо Ботев"
Професионална гимназия по техника и технологии в град Смолян

148 години от обесването на Васил Левски

След направена организация, група ученици от 8 клас гостуваха на служителите в регионална библиотека „Николай Вранчев“ – гр.Смолян в седмицата, посветена на Апостола на свободата при спазване на противоепидемичните мерки. Поводът бе отбелязване на 148 години от обесването на Васил Левски. Темата е заложена в плана за часа на класа.

Учениците имаха възможност да разгледат оформена изложба от подбрани снимки, книги и статии за Апостола. С голям интерес изгледаха подготвена презентация с факти и събития от живота на Дякона, отговаряха на поставени въпроси. Предложено им бе и да видят филма „Европеецът в Българско“. Благодарение на организаторите, служители на регионалната библиотека, бе проведен един различен час на класа.

148 години от обесването на Васил Левски - Изображение 1148 години от обесването на Васил Левски - Изображение 2148 години от обесването на Васил Левски - Изображение 3148 години от обесването на Васил Левски - Изображение 4148 години от обесването на Васил Левски - Изображение 5148 години от обесването на Васил Левски - Изображение 6148 години от обесването на Васил Левски - Изображение 7148 години от обесването на Васил Левски - Изображение 8148 години от обесването на Васил Левски - Изображение 9